Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΣημαντικό πλασάρισμα Τζιωρτζή στην πίστα της Ολλανδίας

Σημαντικό πλασάρισμα Τζιωρτζή στην πίστα της Ολλανδίας

Share

Σημαντικό πλασάρισμα στην οβάλ πίστα Raceway Venray της Ολλανδίας πέτυχε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση ο Τζιωρτζής δήλωσε χαρούμενος καθώς άντεξε συνεχή πίεση με 103 γύρους, έκανε προσπεράσματα από την εξωτερική μέχρι το τέλος της κούρσας και δεν καταγράφηκαν ζημιές.

«Το γεγονός ότι οι χρόνοι μου ήταν 1-2 δέκατα του δευτερολέπτου από τους πρώτους, που είχαν εμπειρία σε οβάλ, είναι ένα πολύ θετικό σημάδι, καθώς είχα μονάχα τρία session για να μπω στο νόημα της οβάλ», ανέφερε ο Κύπριος οδηγός.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο 27χρονος οδηγός πάλεψε μέχρι το φινάλε για μία θέση στην πρώτη δεκάδα, τερματίζοντας εν τέλει στην 12η θέση του αγώνα στην Ολλανδία.

Ο επόμενος αγώνας για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή είναι το διήμερο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στην πίστα, μήκους 4.212χλμ, Autodrom Most, στην Τσεχία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News